In partnership with

Online Franse les.

Leer elke dag Frans met een e-mail, een verhaal en een persoonlijke verbetering. Volg tijdens elke les de avonturen van Victor Hugo, Grand en Petite op hun ontdekkingsreis door het Franstalige universum. Het zijn praktische cursussen met een gevoel voor humor en uiteenlopende accenten.

Om Frantastique 15 dagen lang gratis en volledig vrijblijvend te proberen, graag onderstaand formulier invullen:

Door uw e-mailadres in te voeren, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en ons Privacybeleid (samengevat: we respecteren uw vertrouwelijkheid en uw recht op privacy!). Omdat onze lessen via e-mail worden verstuurd, zult u e-mails van ons ontvangen. U kunt zich hier altijd voor afmelden.


Hoe werkt het:

1 Elke dag ontvangt u een selectie oefeningen, teksten, dialogen en minilessen in het Frans. Hieronder vallen originele verhalen en historische feiten die voldoen aan uw niveau en doelstellingen.

2 Wanneer u uw antwoorden doorstuurt, ontvangt u een verbeteringse-mail met uw score voor de les van die dag, samen met persoonlijk aangepaste toelichtingen en informatie.

3 De rest van de cursus is aangepast aan uw persoonlijke wensen, behoeften en leersnelheid. Elke les wordt samengesteld door een programma dat de nadruk legt op punten die u moeite kosten, samen met de door u verzochte onderwerpen.


Diplôme Frantastique

Niveau beoordeling

De test bestaat uit een niveaubeoordeling en een 'Portfolio' (een persoonlijk pedagogisch verslag).


Certificaat

Wanneer u uw opleiding beëindigt, geeft Frantastique u een certificaat van voltooiing met gedetailleerde statistieken over uw vorderingen en deelnemingspercentage.


Meer dan 4000000 mensen gebruiken onze methode


De eenvoudigste en leukste manier om Frans te leren

 

Een dagelijkse 'training'

Besteed elke dag 10 tot 15 minuten om uw Frans te oefenen.

 

Een verhaal

De leuke lessen houden u langdurig gemotiveerd.

 

Persoonlijk aangepast

Persoonlijk aangepaste inhoud om aan uw profiel te voldoen.

 

Multi-ondersteuning

Beschikbaar op PC, tablet en smartphone.

Vul het volgende formulier in om onze cursus Franse gedurende 7 dagen gratis uit te proberen:

Door uw e-mailadres in te voeren, gaat u akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en ons Privacybeleid (samengevat: we respecteren uw vertrouwelijkheid en uw recht op privacy!). Omdat onze lessen via e-mail worden verstuurd, zult u e-mails van ons ontvangen. U kunt zich hier altijd voor afmelden.

Download de gratis Frantastique App:

 

Via Google Play             Via iTunes


 

Opmerking: het is aangewezen het e-mailadres 'noreply@frantastique.com' toe te voegen aan uw ‘veilige lijst’ of lijst met vertrouwde e-mailadressen. Als u gedurende de volgende 15 minuten niets ontvangt, kijk dan in uw 'spam' of 'junk' map!

Elke maand neemt Gymglish een humoristisch kijkje op een term in de koppen met The Word of the Month !

Waarom geen fan worden van Gymglish op facebook? U ontvangt al het laatste nieuws, sneak previews, video’s, foto’s en nog veel meer! U kunt ook uw vrienden uitnodigen om ons te volgen!

Je verzoek is niet in behandeling genomen omdat je e-mailadres al in onze database voorkomt.

- Wil je Frantastique opnieuw uitproberen, voer dan een ander e-mailadres in.
- Klik hier als je contact wilt opnemen met ons ondersteuningsteam.
Oeps. We kunnen je verzoek niet in behandeling nemen. Neem contact op met ons ondersteuningsteam (support@frantastique.com) en geef de volgende boodschap door:


Onze excuses voor het ongemak.

Het Frantastique-team